13 Ekim 2013 Pazar

3 Yeni Droid telefonu Verizon duyurdu

Motorola ile ortaklık içinde Verizon Droid Ultra, Droid Maxx ve Droid Mini oluşan kendi Droid sanatçısını bir nesil Salı günü açıkladı.


0,28 Santimine "% ls" Verizon kalın, 5 inç Droid Ultra "en ince 4 G LTE smartphone" piyasada olduğunu iddia ediyor. Maxx temelde 48 saat sürecek dedi büyük bir batarya ile Ultra ve 0.33 inç kalın olduğunu. Mini benzer özellikleri var ama 4.3 inç daha küçük bir ekran ile. Üçü aynı ekran çözünürlüğü 1280 x 720 var.


Ayrıca bkz: Verizon Activates 3,9 milyon iPhone ikinci çeyreğinde


Motorola bazı yeni özellikler, yeni kadro Paketli. Droid Zap denilen fotoğrafları paylaşmak için tamamen yeni bir yol içerir. Herhangi bir resmi için senin kadar anında "bulunduğunuz yere bağlı geçici bir bulut" fotoğraf yüklemek için iki parmak ile çalmak. Bu olduğunda, herhangi bir Droid telefonu Droid Zap app ile iki dakika erişebilirsiniz.


Droidler Galeri uygulama, aynı zamanda daha fazla kolaylıklar vardır ve şu swiping tarafından kameradan hemen erişilebilir. Fotoğraf silme olarak swiping kadar kolaydır.


Yeni droidler aynı zamanda pil ömründen tasarruf için söz yeni bir bildirim merkezi bulunmaktadır. Etkin bildirimler aradı, telefonu bir bildirim ekranda bir parçası üzerinde yanıp söner. Görmek isterseniz, ekranın ortasında sadece basılı ve telefon kilidini olmadan kapatmak seçebilirsiniz.


Yalnızca birkaç piksel kullanılır, böylece o telefonu piksel piksel kontrolü sağlamak SuperAMOLED ekranı beri bu Ultra ve Maxx, daha fazla pil ömrü dönüştürecektir. Mini TFT LCD, yani güç tasarrufu olarak büyük olmayacak.


Üç telefon bir yeni Motorola tasarlanmış system-on-a-X 8 olarak adlandırılan chip (SoC), övünme. Motorola işlemcisi %24 %100 daha iyi grafik performansı ile geçen yılki modeli daha hızlı olduğunu iddia ediyor.


Belgili tanımlık telefon-ecek var olmak ön sipariş için kullanılabilir bugün ve onlar satış üzerinde Ağustos 20 olacak. İle a iki-yıl Verizon sözleşme Mini maliyeti 99 $ 16 GB, 199 $ 16 GB Ultra olduğunu ve Maxx 299 $ için 32 GB olduğunu. Diğer bir kapasite mevcuttur ve modeller microSD kart yuvası vardır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder