10 Ekim 2013 Perşembe

Andy Beal Trackur Online itibar izlemek için başlattı

Tüm E-çözümler projektör |





İnsanlar seni ve marka online hakkında ne diyorsun izlerken, iki ana seçenek vardır. Sen de Google Uyarılar kullanmak olarak çeşitli sosyal medya ve sosyal ağ siteleri el ile arama, ya sizin için pahalı izleme yapmak için itibar yönetimi firması ödeyebilirsiniz.


Şimdi üçüncü bir seçenek var. Andy Beal, online itibar yönetimi uzmanlaşmış siteleri bir dizi anahtar kelimeler genellikle itibar yönetimi firma talep daha çok düşük bir fiyat üzerinde çeşitli genelinde izleme sağlar Trackur adlı bir site başlattı.


Nasıl Trackur daha pahalı sunumlarından farkı nedir? Sadece, bu yüzden herhangi bir danışmanlık bildiriyor veya iş itibar yönetiminin iyileştirilmesi üzerinde ek bir maliyet.


Nasıl sen-ebilmek koymak kendin aramalardan farkı nedir? İlk bakışta, bu da farklı görünmüyor. Bir şey elle ayarlama ve özel raporlar oluşturma güçlük istemiyorsanız, faydalı olabilir. Bu ürünü online itibar belirlemede kalifiye olmayan şirketler değil, büyük olasılıkla önceden ayarlanmış özel çözümler var SEOlar yönelik gibi görünüyor. Örneğin, kolayca Google Uyarıları ayarlamanın yanı sıra, Terraminds kullanarak Twitter arama ayarlamak ve o RSS ile arama için abone.


Her ne kadar kazma ve Delicious gibi sitelerde site tam olarak hangi kaynakları izler, yazmıyor. Böylece Kaynakları eksik olabilir ve üzerinde ayrı ayrı kontrol gerekebilir biliyorum kaynak, tam kümesi bilmek yararlı olacaktır. Rapor nerede bilgi çeker göstermek bulduğu, hangi marka hakkında konuşma katılmak için çok yararlıdır.


İle ilgili konular: Kanal: SEO | Arama Pazarlama: halkla ilişkiler | SEM Araçları | Sosyal medya pazarlama


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi canlı


Bing Reklam başlattı telefon uzantıları Skype tüm cihazlar ile


Çalışma anlaşmazlıkları "Bing üzerinde" iddiası bu 2:1 tercih Bing Google için


Google denize indirmek tahmini Çapraz aygıt dönüşümleri AdWords içinde yeni tahmini toplam dönüşümler nın ilk aşaması


Facebook şimdi mesaj & durum güncellemeleri grafik arama içinde arama yapmanızı sağlar


Googlenın sinek kuşu uçuş alır: SEO Googlenın yeni algoritma fikir vermek


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder