16 Ekim 2013 Çarşamba

Online Video ödüyor mu? Ve ne kadar tam olarak?

Tüm E-çözümler projektör |





Grant Crowellın makale Internet sarı sayfa programları aracılığıyla video promosyonlar hakkında muhtemelen ciddi herhangi bir pazarlamacı aklında bir noktaya yükseltir. Online video etrafında hype kulakları sağır ve şiddetleniyor: içerik, mainstream yayıncılar tarafından deneyler, satıcıları ve ajansları başarının tek tük Duyurular onun tuhaf karışımı. Ama gerçekten: video ödeme kapalı mı? Ölçülebilir iş sonucu oluşturmak için yolları vardır? Ve eğer öyleyse, ne tam olarak biz ölçme nedir?


Olarak herhangi bir pazarlama kanalları ile seyirci nerede gitmek zorunda olduğunu, gerçeği ile başlayalım. Şu anda, portal siteleri gibi YouTube, Google Video, Metacafe ve izleyiciler akın. Pazarlamacılar için bu video portalları kontrollü bir ortam değildir mücadeledir:


TubeMogul can gibi hizmetler bu sitelerden ölçümlerini toplamak Yardım. Sayısı, yorumlar ve sık sayılır ve beyzbol kartları tarzındaki tablolar derlenmiş. Ama bu etkinliği ölçmek için kullanışlı bir yol olmakla birlikte, bir iş sonuca bağlarsın gerçekleştirilen eylem: hiçbir üye olanlar, hiçbir PDF indir, hiçbir alımları.


Bu eylemleri almak için izleyiciler sitenize geri almak gerekir. Neyse ki, izleyici davranışları ideal yöntem ipuçları. Online video Laynın patates cipsi gibi vardır: tipik viewer bir seyirci kalamam. Daha fazla video içeriğinın onları sitenize geri getirebilir. Teaser strateji bu tür birçok şekillerde olabilir:


İzleyiciler, sitenizde sonra ayı için tüm site ölçümlerinizi getirebilir. Herhangi bir pazarlama kampanyası için yaptığınız gibi açılış sayfası oyunu oynayın. Bakmak için önemli bazı öğeler şunlardır:


Tıklama oranı. Banner reklamlar, YouTube etkinlik ve bünyesinde faaliyet arasında performans sorunu izlemek yardımcı olur bir ölçü to sayısıdır. Bir büyük iltifat strateji ile izleyiciler sadece küçük bir yüzdesini aslında size geri. Ama videolarınızı tıklama için test ve underperformers döndürün.


Dönüşüm olayları. Bir izleyici ile açılış sayfasına tıkladığında bu nereye dönüşüm olaylar (yerinde video eğlence, üye olanlar, alımları) oluşabilir. Açılış sayfanızda yerleştirmek için hangi dönüşüm olayları karar bir sanat olduğunu, ama bir başlangıç vermek için önceki açılış sayfası deneyimleri güvenebilirsiniz.


Bünyesinde faaliyet. Gelen izleyiciler dönüşüm olayları önlemek bile, sonraki eylemlerinin çok istiyor ve ihtiyaçları hakkında öğreteceğiz. Onların eğilimi kapalı içerik belirli bölgelere kayması ya da belirli bir sayfayı çarptığında gemi atlamak için sitenizin yapısını ve mesajlaşma ince ayar yardımcı olabilir.


Deneyimli pazarlamacılar bu üç kurşun hiçbir şey yeni bir buluş ? değil notu olacak ve önemli olan bu. Video online promosyon tanıtım başka bir biçimde gibi işlev: baktılar ziyaretçilerin sitenize geri çekerek, tanıtım fırsatı veren ve sonucu ölçmek izin.


Sherwood Stranieri SMG arama, Starcom MediaVest grup özel ara birimi, doğal arama yönetmen olduğunu. Chicagoda göre SMG arama bazı dünyanın en büyük şirketleri için entegre arama stratejilerini oluşturur. Video arama sütunu, arama motoru Land Perşembeleri görünür.


İle ilgili konular: Kanal: Video | SEO: Video arama | Video arama


Yazar hakkında: Sherwood Stranieri Skypromote, Boston ve NYC, bir SEO ajansı çalışır ve 1998 yılından bu yana arama yapıyor. @SherwoodSEO Twitter onu takip edebilirsiniz. Sherwood Stranieri tarafından daha eşya görmek


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


5 Yolları PPC-ebilmek yapmak a daha akıllı pazarlamacı


Bing yerler genişletir Kanada, Birleşik Krallık


Oturaklı verir iPhone kullanıcıları gerçek zamanlı öneriler & Rolls Out 2 yeni arama özellikleri


Nasıl Google Hummingbird etkisi bağlantılar olacak? İşte 6 yolu


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi canlı


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder